دانشجویان گرامی خواهشمند است نکات زیر را به منظور برگزاری هر چه بهتر امتحانات پایان نیمسال مدنظر قرار دهید.

1-شروع امتحانات پایانی نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 روز شنبه مورخ 97/03/19 می باشد.

2-برگه ارزشیابی اساتید وکارت ورود به جلسه امتحان (در پورتال دانشجویی ) از 97/03/05 فعال می گردد.

3-حداکثر زمان حذف تکدرس در نیمسال جاری (962) 97/03/10 می باشد و این تاریخ غیرقابل تمدید است.

4-حذف تک درس در مقطع کارشناسی ارشد امکان پذیرنمی باشد.

5-همراه داشتن کارت ورود به جلسه ی امتحان بهمراه کارت دانشجویی جهت شرکت در امتحان ضروری است.

6-حداکثر زمان مجاز برای حضور در جلسه ی هر آزمون 10 دقیقه قبل از آغاز آزمون می باشد.

دقت فرمائید درب سالن امتحان راس ساعت اعلام گردیده بسته شده و از ورود دانشجو ممانعت بعمل خواهد آمد.

7-از بهمراه داشتن وسایل غیر ضروری مانند تلفن همراه، کتاب، جزوه، کاغذ یادداشت، کاغذ چرک نویس، ماشین حساب غیر مرتبط و غیره به سالن امتحان جدداً خودداری فرمایید. جابجایی ماشین حساب در زمان امتحان ممنوع می باشد. بدیهی است در صورت مشاهده ی عدم رعایت موارد فوق برخورد آموزشی و انضباطی خواهد شد.

8-همراه داشتن تلفن همراه بصورت روشن و خاموش تخلف محسوب می گردد و با متخلف برخورد آموزشی- انضباطی خواهد شد.

9-چنانچه دانشجویی به دلیل بیماری نتواند در جلسه امتحان درسی حاضر گردد، تنها گواهی پزشکی که به برگه ی حذف پزشکی الصاق و حداکثر 72 ساعت پس از امتحان درس مورد نظر به آموزش دانشگاه تحویل می گردد قابل بررسی می باشد.

10-حداکثر زمان اعلام نمرات دروس پروژه، پروژه پایانی، کارآموزی و ...، مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته،کاردانی، و تحویل نسخه چاپی نمره امضاء شده در نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 به آموزش روز یکشنبه مورخ 97/04/31 می باشد.

11-حداکثر زمان اعلام نمرات دروس سمینار و روش تحقیق دانشجویان کارشناسی ارشد در نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 و تحویل نسخه چاپی نمره امضاء شده به آموزش و تحصیلات تکمیلی روز یکشنبه مورخ 97/04/31 می باشد.

توجه: بدیهی است پس از انقضای تاریخ های فوق بخش اعلام نمرات برای اساتید غیر فعال خواهد شد و نمره دانشجو در درس مذکور صفر می شود.

امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برای شما دانشجویان گرامی آرزوی توفیق و سلامتی دارد.