مهلت ثبت نام درخواستهای وام شهریه دانشجویی

به منظور تخصیص تسهیلات رفاهی دانشجویان در نیمسال اول سال 95-1394، به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی وام دانشجویی صندوق رفاه می­رساند، که از تاریخ 1394/07/09 لغایت 1394/07/20 با در دست داشتن مدارک مورد نیاز جهت درخواست وام دانشجویی و ثبت در پورتال صندوق رفاه دانشجویی به امور دانشجویی واقع در طبقه سوم مراجعه نمایند.

بدیهی است در صورت عدم تسلیم درخواست وام و یا نواقص در مدارک مورد نیاز، هیچ مسئولیتی متوجه اداره صندوق رفاه  دانشجویی موسسه نخواهد بود.

توجه بسیارمهم:

با توجه به زمانبندی انجام شده صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، زمان یاد شده به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد.

موسّسه هیچ گونه دخالتی در میزان وام تخصیصی و زمان پرداخت آن ندارد.

پس از تایید و تخصیص وام صندوق رفاه دانشجویان ، مبلغ بصورت بستانکاری در حساب کاربری دانشجو منظور خواهدشد.)

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام وام دانشجویی:

اصل و کپی کارت ملی پشت و رو(الزامی)

اصل و کپی کارت دانشجویی

سند تعهد محضری با ضامن معتبر (کارمندرسمی، پیمانی و یا کارمند بازنشسته با ارائه گواهی کسر از حقوق در دفتر اسناد رسمی)

فرم مشخصات دانشجوی متقاضی وام دانشجویی-موجود در انتشارات موسسه

فرم درخواست وام شهریه-موجود در انتشارات موسسه