کتابخانه مؤسسه آموزش عالی روزبهان

این کتابخانه با داشتن بیش از 500 کتاب عمومی و بیش از 2000 کتاب تخصصی در حوزه رشته های معماری، کامپیوتر، عمران و الکترونیک آماده ارائه خدمات به دانشچویان عزیز است. همچنین با اشتراک مجلات علمی در حوزه های تخصصی ذکر شده سعی در پرباری بیشتر علمی دانشجویان داشته و تلاش می شود اطلاع رسانی دقیق علمی جهت رشد و تعالی دانشجویان صورت پذیرد. به زودی گزیده ای از عناوین کتاب ها و پایان نامه های موجود در مؤسسه در این سایت قرار خواهد گرفت.

فرم عضویت کتاب خانه

شرایط عضویت در کتابخانه

کلیه دانشجویان موسسه آموزش عالی روزبهان  با پر کردن فرم عضویت و تحویل آن به مسئول کتابخانه، می توانند حداکثر 3 کتاب  را به مدت 10 روز به امانت ببرند. همچنین در صورت تمایل به تمدید کتاب، مقتضی است دانشجو با مراجعه مجدد و اعلام حضوری، در صورت صلاحدید کارشناس مربوطه، کتاب را به مدت 10 روز دیگر تمدید نماید.

-فرم عضویت کتابخانه

سالن مطالعه مؤسسه

سالن مطالعه مؤسسه واقع در طبقه پنجم، سمت راست، انتهای راهرو می باشد.